Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Σε περίπτωση μη αποδοχής σας οποιουδήποτε απο τους όρους που ακολουθούν απαγορεύεται ρητά η χρήση του halkida.tv

Περιεχόμενο:
Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, τροποποίηση, προσαρμογή, αντιγραφή και μετάδοση κατά οποιονδήποτε τρόπο ολικά ή τμηματικά του περιεχόμενου του δικτυακού τόπου www.halkida.tv χώρίς την εγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Επιτρέπεται η ενσωμάτωση υλικού του Ηalkida.tv σε μη κερδοσκοπικές ιστοσελίδες με την απαραίτητη προϋπόθεση της κατάδειξης της πηγής προέλευσης με αντίστοιχο υπερσύνδεσμο (link) προς το Halkida.tv

Videos:
Θα θέλαμε να κάνουμε σαφές οτι τα βίντεο δέν είναι αποθηκευμένα σε κανένα δικό μας σέρβερ (server).Τα videos παίζουν στο halkida.tv όπως είναι αποθηκευμένα απο τον εκάστοτε χρήστη που τα έχει τραβήξει ή αντιγράψει και έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα youtube.com. Το halkida.tv συνεπώς δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των βίντεο και τυχόν πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Με το πάτημα σε κάθε βίντεο ουσιαστικά μεταφέρεστε σε άλλο δικτυακό τόπο ανεξάρτητα αν το βίντεο δείχνει σαν να παίζει στη σελίδα του halkida.tv. Ως εκτούτου το πάτημα ενός βίντεο συνεπάγεται εκ μέρους σας ακριβώς τους ίδιους όρους όπως θα δαβάσετε πιο κάτω για τη χρήση των υπερσυνδέσμων (links)

Προσωπικά δεδομένα:
Τα στοιχεία που μας στελνετε αποτελούν προσωπικά δεδομένα και θα τα διαχειρισθούμε σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Συνεπώς, δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν σε τρίτους ή να χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό, πέρα από την καταχώρηση σας στον παρόν κατάλογο και την κάθε είδους επικοινωνία σας με το Halkida.tv και τους νόμιμους εκπροσώπους του.

Αποποίηση Περιορισμός Ευθύνης:
Το Halkida.tv δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί οποιοσδήποτε επισκέπτης ή διαφημιζόμενος απο τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης και το περιεχόμενο του Halkida.tv κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας.Η χρήση των ιστοσελίδων στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία συνεπάγονται τη βαθιά γνώση και αποδοχή των όρων του παρόντος.

Γενικότερα:
Το Halkida.tv καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να συμπεριλαμβάνει ακριβείς και ελενγμένες πληροφορίες σε όλη την έκταση των σελίδων του. Εντούτοις το Halkida.tv δε δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και πληρότητα του περιεχομένου που δημοσιεύεται και κατά συνέπεια δεν φέρει οιασδήποτε φύσης ευθύνη.
Το Halkida.tv καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να ελένγχει τις καταχωρήσεις και τα σχόλια των αναγνωστών του. Εντούτοις το Halkida.tv δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή υβριστικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών σχολίων τα οποία εμφανιστούν στις σελίδες μας υπο μορφή σχολιασμού του περιεχομένου μας (π.χ σχόλιο σε φωτογραφία, κείμενο, ή οτιδήποτε άλλο). Σε κάθε σχολιασμό καταγράφεται η IP adress και η αποκλειστική ευθύνη είναι του εκάστοτε αναγνώστη που το έγραψε. Το Halkida.tv σε κάθε περίπτωση εάν ειδοποιηθεί ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στο 699-halkida, 699-4255432 και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ με email εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα διαγράφει τέτοια σχόλια.
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε ενοχλείται απο άρθρο μας που σίγουρα θα έγινε χωρίς σκοπιμότητα, να έρχεται σε επαφή άμεσα μαζί μας. Το Halkida.tv εάν ειδοποιηθεί ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στο 699-halkida, 699-4255432 και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ με email εντός σύντομου χρονικού διαστήματος εφόσον κρίνει σκόπιμο θα διαγράφει τέτοια κείμενα. Οι θέσεις που παρουσιάζονται στο halkida.tv εκφράζουν τον εκάστοτε συγγραφέα και δεν φέρει ευθύνη ο σχεδιαστής του ηλεκτρονικού αυτού χώρου για τις θέσεις τρίτων. Γράφουμε με σεβασμό προς το άτομο, την μοναδικότητα του και το δικαίωμα του να είσαι διαφορετικός. Χαρακτηρισμοί μειωτικοί προς κάποιες ομάδες ή άτομα, μπορεί να αναφέρονται και να αναλύονται ως στοιχεία κοινωνικής παθογένειας αλλά δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τους συγγραφείς του χώρου.

Χρήση Υπερσυνδέσμων:
Η ιστοσελίδα περιέχει υπερσυνδέσμους (hyperlinks) προς άλλες ιστοσελίδες, για πληροφοριακούς λόγους. Η χρήση των υπερσυνδέσμων και των ιστοσελίδων στις οποίες αυτοί παραπέμπουν γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Δε φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο και τις συνέπειες από τη χρήση άλλων ιστοσελίδων μέσω υπερσυνδέσμων. Δέν είναι ευθύνη του Halkida.tv να ελένγχει και σε καμία περίπτωση δεν εστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει με υπερσυνδέσμους ή διαφημιστικές καταχωρήσεις και δε συνδέεται με αυτά με οποιονδήποτε τρόπο. Το Halkida.tv δεν είναι υπεύθυνο και δεν αναλαμβάνε ι οποιοδήποτε κόστος απο ενδεχόμενες βλαβες ακόμα και πιθανής προσβολή σας απο ιούς ή οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές λογισμικό

Διαμάχες Αποζημιώσεις:
Ρητά δηλώνετε και δεσμεύεστε δια του παρόντος ότι σε περίπτωση που εγερθεί κατά του Halkida.tv οποιαδήποτε αγωγή ή δικαστική αξίωση και πηγάζει από την παράβαση εκ μέρους σας οποιασδήποτε φύσης παράβασης δικαιωμάτων τρίτων, υποχρεούστε όπως παρέμβετε στη δικαστική διαδικασία και αποζημιώσετε πλήρως το halkida.tv σε περίπτωση κατά την οποία το halkida.tv υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή οποιασδήποτε άλλης δαπάνης.

Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες:
Το Halkida.tv και οι συνεργάτες του συχνά θα ζητούν τη γνώμη των επισκεπτών και χρηστών για διάφορα θέματα με σκοπό την καταγραφή της άποψης της τοπικής μας κοινωνίας. Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων αυτών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Halkida.tv το οποίο και διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης τους.

Ενημεωτικό Email Newsletter και SMS Newsletter:
Το Halkida.tv στέλνει ενημερωτικά email-newsletter απο τη βάση δεδομένων του. Με την εγγαφή σας ως μέλος, με την καταχώρηση στον επαγγελματικό κατάλογο, ή ακόμα με συμμετοχή σε διαγωνισμούς, και την δημοσίευση αγγελιών αποδέχεστε και την αποστολή ενημερωτικών email-newsletter. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε θα μπορείτε να διακόψετε την αποστολή αυτή εαν μας στείλετε email ή το κάνετε αυτόματα απο το ίδιο το email που λαμβάνετε (εφόσον έχει τη συγκεκριμένη λειτουργία) Επίσης με την εγγαφή σας ως μέλος, με την καταχώρηση στον επαγγελματικό κατάλογο,ή ακόμα με συμμετοχή σε διαγωνισμούς, και την δημοσίευση αγγελιών αποδέχεστε και την αποστολή SMS-newsletter στα τηλέφωνα που έχετε δηλώσει.Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε θα μπορείτε να διακόψετε την αποστολή αυτή εαν μας στείλετε email ή SMS στο 699-halkida δηλαδή 699-4255432