Πώς θα βρεις την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου στο διαδίκτυο

  0
  18
  ασφάλεια αυτοκινήτου από το ιντερνετ

  Με μεγάλο ρυθμό αυξάνονται χρόνο με το χρόνο οι ιδιοκτήτες οχημάτων που επιλέγουν να κάνουν ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το διαδίκτυο.

  Η ευκολία που παρέχει το διαδίκτυο να μπορείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου από το κινητό σου τηλέφωνο, το tablet και τον υπολογιστή σου και η δυνατότητα να βρεις την πιο φθηνή τιμή, αφού μπορείς σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός πλήκτρου να συγκρίνεις ασφαλιστικές λύσεις και προτάσεις από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες είναι ο κύριος λόγος που αυτή η αύξηση είναι της τάξεως του 8% κάθε χρόνο.

  Η διαδικασία είναι απλή εύκολη και προπάντων γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Μπορείς να κάνεις ασφάλεια αυτοκινήτου από το διαδίκτυο κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα της ασφαλιστικής εταιρείας που σε ενδιαφέρει, όπως για παράδειγμα της Allianz ή Interamerican ή ακόμα και μέσα από την ιστοσελίδα του ασφαλιστικού πράκτορα που γνωρίζεις.

  Δες επίσης:  Mistral 2014 παραλία Αλυκές Δροσιάς Χαλκίδα

  Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να κάνει ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από τις σελίδες που συγκρίνουν ασφάλειες αυτοκινήτων όπως είναι για παράδειγμα η InsuranceMarket

  Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη.

  Το πρώτο πράγμα που θα σου ζητηθεί είναι να δώσεις την πινακίδα του αυτοκινήτου σου. Εάν το όχημά σου υπάρχει στη βάση δεδομένων θα δεις αναλυτικά τα στοιχεία του όπως είναι το μοντέλο, το έτος κυκλοφορίας, τα κυβικά και η έκδοση. Αν όπως είπαμε υπάρχουν στη λίστα τα στοιχεία του οχήματος ελέγχεις αν είναι σωστά. Εάν κάτι είναι λάθος το διορθώνεις, ενώ αν δεν βρει τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου τα συμπληρώνεις μόνος σου!

  Δες επίσης:  Παλιές φωτογραφίες της Χαλκίδας

  Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξεις το είδος της ασφάλειας που θέλεις!

  Μπορείς να βρεις βασική ασφάλεια αυτοκινήτου που είναι μόνο η αστική ευθύνη προς τρίτους, μπορείς να προσθέτεις ασφάλεια κλοπής, ή να αναζητήσεις ακόμα και τιμές για μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου η οποία καλύπτει και τις δικές σου φθορές!

  Στη συνέχεια με το πάτημα του κουμπιού θα δεις τις προτάσεις από τουλάχιστον 24 ασφαλιστικές εταιρείες και μπορείς να προσθέσεις επιπλέον επιλογές όπως για παράδειγμα η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία η Οδική Βοήθεια και άλλα.

  Μόλις βρεις την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου και την τιμή που είναι συμφέρουσα για εσένα, την επιλέγεις και μπορείς να προχωρήσεις στην πληρωμή. Η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα και τραπεζική μεταφορά και μόλις επιβεβαιωθεί, θα λάβεις στο email την ασφάλεια του οχήματός σου!

  Δες επίσης:  To halkida.tv στη Νέα Εποχή

  Μπορεί να μη χρειαστεί τίποτα άλλο ή μπορεί η ασφαλιστική εταιρεία να σου ζητήσει κάποιες φωτογραφίες από το όχημα ή την άδεια κυκλοφορίας!

  Εάν επιλέξεις να κάνεις από το διαδίκτυο μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου σίγουρα θα σου ζητηθεί να στείλεις φωτογραφίες από το όχημα, ή ένα βίντεο ώστε να φαίνεται η εξωτερική κατάσταση του αυτοκινήτου για ενδεχόμενο να υπάρχουν από πριν ζημιές και φθορές.

  Μη χάνεις χρόνο, δοκίμασε τώρα και βρες μέσα από το διαδίκτυο την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου

  Είναι και εύκολο και διασκεδαστικό και σίγουρα φροντίζει την τσέπη σου