Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στη Χαλκίδα, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, επί της οδού Παπασκιάδα 3A. Γωνία με Βενιζέλου πάνω από το Pet Club
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς και τον απεγκλωβισμό τυχόν ατόμων, ενώ οι καπνοί είναι ορατοί από αρκετά σημεία της πόλης.
Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε πλήρη αποκλεισμό του δρόμου από το ύψος της οδού Βενιζέλου, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των πυροσβεστικών οχημάτων και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των περαστικών και των οδηγών.
Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή παρακαλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών και να αποφεύγουν το σημείο. Το halkida.tv παρακολουθεί την κατάσταση και θα σας ενημερώνει για κάθε νεότερη εξέλιξη στην σελίδα στο fb











