Θα την κάψει ΣΤΑΝΤΑΡ: Ο Ποδάρας ΜΟΝΟΣ του κελαηδάει για τη Βάκα. Η Νέα Δημοκρατία ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

0
191

Ρε Ποδάρα χαζό ειναι το κόμμα; Ποιο είναι το νόημα για ένα κόμμα να δώσει χρίσμα, όταν το εκλογικό σύστημα επιτρέπει σε διάφορους «αντάρτες» να κατεβούν με αξιώσεις και να παρουν το ΔΗΜΟ; Βλέπε Μπάκα Καθαροσπόρη. Αμα το Δήμο πάρει ένας από τους δύο στο χάρτη της Ελλάδας στη Χαλκίδα τι θα βάλει η Νέα Δημοκρατιά; Μπλε, οτι πηρε το δήμο δικός της ή ουδέτερο; Ελα τωρα…

Κ ΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ επίσημη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από τη Νέα ΔΗμοκρατία για στήριξη αφου υπάρχουν 3 υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο της Χαλκίδας
Βάκα, Μπάκας, Καθαροσπόρης

ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΙΣΜΑ για Βάκα μόνο ο Ποδαρας το έχει δώσει

Και με τα καπρίτσια του θα κάψει και το Φάνη το Σπανό. Αν ήθελε ο Μητσοτάκης να στηρίξει υποφηφιότητα θα το έκανε ΜΟΝΟΣ του όχι ο Ποδάρας

Παρ ολίγον πολιτικό επεισόδιο στην συγκέντρωση για τον Σπανό στη Λαμία ενώπιον του Προέδρου Μητσοτάκη και του γραμματέα του κόματος Λ. Αυγενάκη!!
Κατά την διάρκεια της δίλεπτης τοποθέτησης του Προέδρου της ΝΟΔΕ Π. Ποδάρα έκανε αναφορά (εκτός πρωτοκόλου) στην υποψηφιότητα της Βάκα , η οποία ήταν απούσα και προκάλεσε όχι μόνο την δυσφορία του Αυγενάκη αλλά και των υποψηφίων του Καθαροσπόρη και του Μπάκα που ηταν εκεί και παραλίγο να δημιουργηθεί επεισόδιο!!
Ευτυχώς και για να μην χαλάσει η εκδήλωση με την παρέμβαση ..τρίτων έπεσαν οι τόνοι!

Δες επίσης:  Κρυφές δημοσκοπήσεις: Γιατί τρέμουν το ΜΠΑΚΑ; Ποιος θα πάει μαζί του στο δευτερο γύρο

Μετα τηο φάουλ έστειλε και δελτίο τύπου

Χαιρετισμός του προέδρου της ΝΟΔΕ Ευβοίας, κ. Πέτρου Ποδάρα, στην εκδήλωση των 5 ΝΟΔΕ Στερεάς Ελλάδας, παρουσία του Προέδρου της ΝΔ, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λαμία, σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 η εκδήλωση με θέμα «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα» που συνδιοργάνωσαν οι πέντε Νομαρχιακές Επιτροπές Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας Στερεάς, με ομιλητή τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας, κ. Πέτρος Ποδάρας, ανέφερε τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε, κύριε γραμματέα της ΠΕ, κύριε γραμματέα Οργανωτικού, κύριοι βουλευτές, κύριε Περιφερειάρχα, κύριε υποψήφιε περιφερειάρχα, κύριοι Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,
Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι απόψε ανάμεσά σας, εδώ στην πρωτεύουσά μας τη Λαμία, ως συνδιοργανωτής αυτής της εκδήλωσης μαζί με τη φιλόξενη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, τον φίλο πρόεδρό της, και όλους τους φίλους προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων της ΝΔ στην περιφέρειά μας.
Θα ήθελα κατ’ αρχάς κύριε πρόεδρε, να σας διαβεβαιώσω, ότι μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας, οργανωτικής θωράκισης και συστηματικής προβολής του πολιτικού λόγου της Νέας Δημοκρατίας, είμαστε, σαν Νομαρχιακή Οργάνωση, σε ετοιμότητα, όπως ο ίδιος μας το έχετε ζητήσει στην τελευταία Σύνοδο προέδρων ΝΟΔΕ, για να ανταποκριθούμε στις εκλογικές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, με πρώτη τη «μητέρα όλων των μαχών», τις εθνικές εκλογές, τις οποίες θα τις κερδίσουμε και στην Εύβοια, όποτε κι αν γίνουν, για να γίνει η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση και εσείς ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

Δες επίσης:  Κωλοτουμπα απο Δαριβέρη: "Ασυνεπεια λογων και εργων" Τα έχωνε κ πηγε στον ΠΑΓΩΝΗ

Είμαστε όμως σήμερα όλοι εδώ, κυρίες και κύριοι, για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να επιβεβαιώσουμε ενώπιον του Προέδρου μας την αταλάντευτη προσήλωση των 5 Νομαρχιακών οργανώσεων στην στήριξη με όλες μας τις δυνάμεις της κεντρικής επιλογής του Προέδρου μας, της υποψηφιότητας του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Για το σκοπό αυτό κύριε Πρόεδρε εργαζόμαστε ήδη από την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας, εδώ στη Λαμία τον περασμένο Νοέμβριο, η κάθε Νομαρχιακή Οργάνωση ξεχωριστά και όλες μαζί, συντονισμένα και σε συνεργασία με το επιτελείο του υποψηφίου Περιφερειάρχη, θα κορυφώσουμε αυτή τη συνεργασία μέχρι την ημέρα των εκλογών και θα τη διατηρήσουμε και μετά τις εκλογές με τον αυριανό Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό, σφυρηλατώντας και εμείς από την πλευρά μας την έννοια της «Περιφερειακής Συνείδησης», η οποία αναδύθηκε στη Στερεά Ελλάδα για πρώτη φορά από τον οραματιστή σημερινό Περιφερειάρχη μας και αυριανό Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Δες επίσης:  Στράτος Γιαννόπουλος. Όμορφη Πόλη - Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος

Με την ίδια ακριβώς αποφασιστικότητα σας διαβεβαιώ κύριε πρόεδρε, οι δυνάμεις μας συντάσσονται στην Εύβοια με την επιλογή σας για τη στήριξη της υποψηφιότητας της Έλενας Βάκα για την πρωτεύουσα του Νομού, τον Δήμο Χαλκιδέων.

Με την ίδια ακριβώς αποφασιστικότητα και τον ίδιο ενθουσιασμό θα δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.
Μαζί Μπορούμε,
Ελλάδα Μπορούμε,
Στερεά Ελλάδα Μπορούμε! »

Από το γραφείο Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας

“Τελικά Πρόεδρε, καλύτερα να τρώς, παρά να μιλάς!! Τα’χεις κάνει ..λίμπα στην Εύβοια…” είπε με νόημα μεγαλοστέλεχος της Εύβοιας!!!
Πηγή