Παραλία Αρμυρίχι Ευβοίας

0
1818

Η παραλία Αρμυρίχι (Αλμυρίχι την λένε κάποιοι εσφαλμένα) αποτελείται από άμμο και μικρά πετραδάκια. Βρίσκεται μέσα σε έναν όρμο και για τον λόγο αυτό είναι σχετικά προστατευμένη από Νοτιά αλλά και το Βοριά του Αιγαίου!

Είναι ιδανική τοποθεσία για οικογένειες όπου όλα τα μέλη μπορούν ήσυχα και χωρίς φόβο να απολαύσουν την θάλασσα. Η καθαρότητα της θάλασσας με τα κρύα νερά, κύριο χαρακτηριστικό της ανατολικής πλευράς της Εύβοιας, αποτελούν δυνατά κίνητρα για τους λάτρεις του καλοκαιριού.

Στην παραλία θα βρείτε ένα ταβερνάκι και μια καντίνα για τα απαραίτητα και τίποτε άλλο, ενώ για δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μάλλον θα πρέπει να πάρετε το αυτοκίνητο και να ανεβείτε ένα δύο 2 χιλιόμετρα πιο πάνω! Το παρκάρισμα είναι εύκολο αρκεί να μην παρκάρετε άναρχα και κλείσετε θέσεις!

Δες επίσης:  Παραλία Λιμιώνας Μεσοχωρίου

Το ελεύθερο camping απαγορεύεται αλλά στην αριστερή άκρη θα δείτε ελεύθερους κατασκηνωτές.

ΠΩΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Η πρόσβαση στο Αρμυρίχι απο Χαλκίδα (80km απόσταση) γίνεται οδικώς από τον κεντρικό άξονα της Νότιας Εύβοιας.

Μετά το Αλιβέρι φτάνοντας στα Λέπουρα κάνουμε δεξιά και ακολουθούμε το δρόμο για Κάρυστο.Περνάμε τις εξόδους για Πετριές, Ζάρακες και Αρμυροπόταμο και βγαίνουμε ΔΕΞΙΑ στην έξοδο προς Μεσοχώρια (Μεσωχώρα), ενώ αμέσως περνάμε κάτω από τον κεντρικό δρόμο παίρνοντας πλέον κατεύθυνση προς Αιγαίο Πέλαγος. Μπαίνουμε στα Μεσοχώρια και περνάμε απο τον κεντρικό δρόμο. Βγαίνοντας υπάρχει μια ταμπέλα που μας λέει να στρίψουμε αριστερά (Δεξιά ο δρόμος βγάζει Λιμιώνα Μεσοχωρίου ) Λίγα χιλιόμετρα ακόμα και καλές βουτιές!!!

Δες επίσης:  Παραλία Λιμνιώνας ή Λιμιώνας Ευβοίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ