Κρυφές δημοσκοπήσεις: Γιατί τρέμουν το ΜΠΑΚΑ; Ποιος θα πάει μαζί του στο δευτερο γύρο

0
1406
giannis mpakas omorfi poli

Έχει καταφέρει να είναι το talk of the town σε κάθε συζήτηση για το Δήμο Χαλκίδας και χωρίς να έχει ανακοινώσει ονόματα υποψηφίων για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές τον τρέμουν όλοι γιατι ξέρουν.
Σε κάθε ανάρτηση του Γιάννη Μπάκα τα social media παιρνουν φωτιά και είναι το προφιλ με τα περισσότερα Likes αλλα και το υψηλότερο engagement rate, την αλληλεπίδραση δηλαδή.


Έχει έτοιμο το συνδυασμό, και ονόματα που έχουν “φτύσει” τους άλλους υποψηφίους του και αυτό είναι που τον έχει βάλει στο μάτι του κυκλώνα.

ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ

Μπορεί και εσυ να έχεις ακούσει ατάκες του στυλ “Tα έχει συμφωνήσει με τον Καθαροσπόρη” “Θα πάει με τον Παγώνη” , “Δεν έχει μαζέψει υποψηφίους”, “δε θα κατέβει τελικά” αλλά όλα αυτά μετά τις κρυφές δημοσκοπήσεις που φέρονται να έχουν τα επιτελεία των αλλων υποψηφίων και να φέρουν το Γιάννη Μπάκα πρώτο

Δες επίσης:  Βασίλης Μπαράκος Χαλκίδα Όμορφη Πόλη - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γιάννης Μπάκας Ομορφη Πόλη, να το γράφετε σωστά

Κάποια στιγμή της ζωής του ο George Cohan είπε μια φράση που έμεινε στην ιστορία ως μια από τις θεμελιώδεις αρχές του marketing. «Δεν με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να μιλάς για μένα και να γράφεις το όνομα μου σωστά».
Είναι μια βασική αρχή που χρησιμοποιείται από τα περισσότερα δημόσια πρόσωπα ή brand names με σκοπό να διατηρούνται στην επικαιρότητα και να γίνεται όλο και πιο σύνηθες το όνομα τους στα αυτιά του κόσμου. Μια άλλη επιστήμη που χρησιμοποιεί κατά κόρον αυτή την αρχή είναι η πολιτική.

Ο Μπάκας πάει τρένο, έχει στρατηγική, ξέρει να κλιμακώνει τα φώτα γύρω από το όνομά του και γελάει γιατι βλέπει το Δήμο να πλησιάζει.
Και μπορεί να ιντριγκάρεται και ο ίδιος να δώσει ονόματα όμως ξέρει και να παίζει το παιχνίδι καλά.

Δες επίσης:  Στράτος Γιαννόπουλος. Όμορφη Πόλη - Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος

Γιάννης Μπάκας