Χαλκίδα: Κάηκε ζωντανός από φωτιά στο σπίτι του – Απανθρακώθηκε μετά από βραχυκύκλωμα στο διαμέρισμα

0
19

Τραγωδία στη Χαλκίδα με τη φωτιά που εκδηλώθηκε να στοιχίζει τη ζωή στον άτυχο ιδιοκτήτη. Ο 65χρονος εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα και ο θάνατός του, ήταν μαρτυρικός…

Φρικτός θάνατος στις φλόγες για τον 65χρονο ιδιοκτήτη που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Η φωτιά τον βρήκε μόνο στο σπίτι του, στη Χαλκίδα, ανήμπορο να ξεφύγει. Η πυρκαγιά τύλιξε το διαμέρισμα και το τέλος του ήταν μαρτυρικό. Οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν ταχύτατα στην περιοχή, δεν τον πρόλαβαν ζωντανό. Οι έρευνες για τα αίτια συνεχίζονται, με τις πρώτες εκτιμήσεις να οδηγούν σε βραχυκύκλωμα που προκάλεσε το κακό.

Σοκ επικρατεί στη Χαλκίδα για τον θάνατο 65χρονου άνδρα, ο οποίος κάηκε μέσα στο σπίτι του, από τη φωτιά που εκδηλώθηκε. Πρόκειται για άπορο, ο οποίος έμενε σε ένα χαμόσπιτο δίπλα από τις εγκαταστάσεις του ΔΟΠΠΑΧ.

Δες επίσης:  Χαλκίδα: Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» πάνω από 2 κιλά κάνναβης σε σπίτι

Το απόγευμα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου, η πρώην αντιδήμαρχος Σοφία Χονδρογιάννη πήγε να τον επισκεφθεί και είδε ότι πυκνοί καπνοί έβγαιναν από το σπίτι. Αμεσως ειδοποίησε την πυροσβεστική, η οποία έφθασε στο σημείο και μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο.

Ωστόσο, ο άτυχος άντρας, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, απανθρακώθηκε. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται και πιθανολογείται ότι όλα ξεκίνησαν από κάποιο βραχυκύκλωμα. Δείτε τι δήλωσε η κυρία Χονδρογιάννη στο egnomi.gr…