Παλεύει για τη ζωή του ο σκύλος με τα τσιμπούρια στη Χαλκίδα

0
3368

Update: Πέθανε τελικά το αδέσποτο σκυλάκι που βρέθηκε εξαθλιωμένο γεμάτο τσιμπούρια στην Δροσιά Χαλκίδας

Κατέληξε τελικά ο Ηλίας, το αδέσποτο νεαρό σκυλί που βρέθηκε εξαθλιωμένο στην Δροσιά Χαλκίδας στις 20 Ιουλίου σ’ ένα χωράφι κοντά στο σούπερ μάρκετ Lidl. Παρά το τεράστιο ενδιαφέρον χιλιάδων φιλόζωων, και παρά την ουσιαστική βοήθεια του κτηνιάτρου Γιώργου Καπελιέρη στο κτηνιατρείο του οποίου μεταφέρθηκε το σκυλί, το ζώο δεν άντεξε παρά την μετάγγιση αίματος.

Ο Ηλίας δεν ζει πια, ζουν όμως και χρειάζονται βοήθεια εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά και γατιά που υποφέρουν παντού στην Εύβοια, όπως και σε όλες τις άλλες περιοχες της χώρας. Ανοίξτε τα μάτια σας για να τα δείτε, ανοίξτε την καρδιά σας για να νιώσετε πόσο βασανίζονται χωρίς τροφή, χωρίς νερό, από τις ασθένειες και το είδος μας. Ανοίξτε τα σπίτια σας γι’ αυτά τα πλάσματα γιατί μόνο έτσι θα σωθούν.

Δες επίσης:  Χρονία πολλά Χαλκίδα. Γιορτάζει η Αγία Παρασκεύη γιορτάζει η πόλη

Αν μπορείτε να βοηθήσετε κάποιο αδέσποτο σκυλί ή στη σελίδα «ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ/ΣΩΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ», που έχει δημιουργήσει μια εθελοντική ομάδα της περιοχής, μπορείτε να μάθετε πως να το κάνετε. Θυμηθείτε ότι αδιαφορία των ανθρώπων σκοτώνει και τα σκυλιά, τα γατιά. Ζώα που εξημερώθηκαν από το είδος δεν μπορούν να επιβιώσουν εκεί έξω μόνα τους.

 

skylos-xalkida-tsimpouria
EviaTsimpouriaSkylos-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ