Στηρίζουμε το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Αδέσποτων Χαλκίδας. Πορεία Διαμαρτυρία. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0
239

8,5 στρέμματα

130 σκυλιά

70 γάτες

24ωρη παρουσία φροντιστών

15 ενεργοί εθελοντές

20 χρόνια λειτουργίας

Αυτό είναι το καταφύγιο Χαλκίδας. Το καταφύγιο που στειρώνει, περιθάλπει, φροντίζει εκατοντάδες ζώα κάθε χρόνο. Δεν είναι τέλειο. Δεν αντικαθιστά την οικογένεια. Τα ζώα όμως που φιλοξενούμε απολαμβάνουν 2 περιπάτους τη μέρα, μένουν σε ευρύχωρα δωμάτια, έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και το σημαντικότερο όλων… ΧΡΟΝΟ. Χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια για το καθένα από αυτά. Είναι ανυπεράσπιστες ζωές και η φωνή τους είμαστε εμείς. Όμως όλα αυτά δεν αρκούν, είναι ασήμαντα. Διότι μπροστά στην εισαγγελική εντολή, η αγάπη είναι ανίσχυρη…

Κατά την έναρξη της λειτουργίας του, το καταφύγιο εναρμονιζόταν πλήρως με την ισχύουσα τότε νομοθεσία. Το 2003 όταν και άλλαξε ο νόμος περί καταφυγίων, μας ζητήθηκαν επί πλέον έργα, τα οποία ολοκληρώθηκαν μέσα στο επόμενο διάστημα. Δυστυχώς, η Πολιτεία αρνείται πεισματικά να μας χορηγήσει την απαιτούμενη άδεια, εξαιτίας μη νόμιμα υφιστάμενων και μεταγενέστερων γειτονικών κατοικιών.

Δες επίσης:  Η μεγαλύτερη συλλογή απο Αθλητικά ρούχα κ παπούτσια. AThlitika.gr

Κύριε Εισαγγελέα, τα ζώα του καταφυγίου δεν είναι τυχαίοι αριθμοί. Είναι ξεχωριστές οντότητες, έχουν ονόματα. Είναι πλάσματα που μοιράζονται με τους ανθρώπους που τα φροντίζουν σχέσης στοργής. Οποιαδήποτε κίνηση απομάκρυνσης τους από το καταφύγιο ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ την ποιότητα ζωής τους. Ούτε ένα δεν θα αφεθεί στη μοίρα του. Ούτε για ένα δεν αδιαφορούμε. Έχουμε δύναμη την αγάπη μας που δεν εξατμίζεται με καμιά εντολή.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους συμπολίτες μας να διαμαρτυρηθούν μαζί μας την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 09:30 στην είσοδο του καταφύγιου στο Βασιλικό. Ας μην επιτρέψουμε να απομακρυνθούν τα ζώα.

Ζωόφιλος & Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκίδας – ”Kαταφύγιο Clive” Αριθμός Έγκρισης Πρωτοδικείου 317 / 1996

Δες επίσης:  Αποτελέσματα Chalkida Bridges Marathon 2016 5 Χιλιόμετρα

Τηλ. επικοινωνίας 2221022011